VITECQUA

Fővállalkozó és Szolgáltató Kft.

Bemutatkozás

Cégünket a természeti környezet hatékony védelmét szem előtt tartó szakemberekkel hoztuk létre, felismerve a napjaink robbanásszerű technológiai fejlődéséből eredő igényeket.

Címváltozás! Új címünk: 1151 Budapest, Harsányi Kálmán u. 83

A VI-TECQUA Kft. munkatársai több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek, és dinamikusan fejlődő cégünk már több nagy beruházást tudhat maga mögött.

Célunk, hogy a gazdaság minden szereplője számára eredményes segítséget nyújtsunk a környezetvédelmi célkitűzések közös megvalósításában. Ezért együttműködő partnereink beruházásainak teljes körű lebonyolítását vállaljuk: pályázunk, tervezünk, kivitelezünk, intézzük az engedélyeztetést, legyen szó komplett beruházásról, vagy csak egy szennyvíz-előtisztító műtárgy rendszerbe illesztéséről.

                                                           iroda12

Küldetésünk, hogy beruházásainkkal hozzájáruljunk a megújuló erőforrások nagyobb mértékű felhasználásához. Költséghatékony technológiai rendszereket dolgozunk ki ipari felhasználók részére. Ezzel az ipari tevékenység környezetre gyakorolt hatását javítjuk, valamint a gyártási folyamat során keletkező káros melléktermékek ártalmatlanítását végezzük el szakszerűen. Mindezekkel a tevékenységeinkkel segítjük partnereinknek a hatályos környezetvédelmi jogszabályoknak való megfelelést.

 

Vállalkozási területeink:

Fővállalkozás, tervezés

Projektmenedzsment

Pályázatírás, pályáztatás

Ipari szennyvíztisztítás

Kistelepülési kommunális szennyvíztisztítás

Iszapvíztelenítés

Kamion- és gépkocsimosók

 

Műszaki ellenőri és felelős műszaki vezetői felügyelet

 

Háztartási és ipari szennyvízátemelő szivattyúk beépítése

 

 

 


 

 

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you do not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand